Změna barvy

1 příspěvek / 0 new
Poslední
Anonym
Změna barvy

Hi, could somebody please help? I have black hair and I'd like to try a dark violet and red. How to do it? The hairdresser told me that was impossible without destroying my hair ... and I do not want: | . Thanks so much everyone for advice;)

NáhledPřílohaVelikost
bolgesel-firma-rehberi.pdf122 KB
sektorel-firma-rehberi.pdf424.41 KB
Anonym

Ahojky, na tvým místě bych si zašla do jiného kadeřnictví. Určitě ti vlasy jedním obarvením nijak nezničí. Teda jestli chceš hodně žhavý a výrazný prameny,tak je potřeba vlasy předem odbarvit,ale to se ti zničí asi jako každýmu jinýmu,kdo se normálně odbarvuje na blond. ;)
Taky záleží jak dlouhý máš vlasy. A jestli chceš jen nádech, nebo ty prameny. To nepíšeš.
Ale prostě skoč jinam. Určitě budeš vypadaš skvěle,ať máš dlohý nebo krátký,když si necháš třeba jen pár pramenů opravdu výrazně.Sice to rychleji vymývá,než ty míň výrazný, ale ty pohledy lidí pak stojí za tom. a určitě si jedním obarvením a hlavně když to budou jen prameny vlasy nezničíš!!!!
Tak hodně štěstí a s chutí do toho...toť můj názor!
eva

gabika
Offline
Na fóru od: 03.10.2008

existuju rozne pripravky nepises ci mas vlasy zafarbene alebo je to tvoja farba no ak mas vlasy zafarbene tak existuje priravok ktory ti vrati farbu do priblizne tvojej vlastnej farby je to vlastne stahovac farby tak sa obrat na nejakeho lesieho specialistu/kadernika/ nez ako si bola a vlasy sa nicia kazdym ukonom aj pri obycajnom cesani ked sa nepouzije spravna technika
hlavu hore a vela stastia ;)