S jakou vlasovou kosmetikou máte dobré zkušenosti?

2 příspěvky / 0 new
Poslední
Vendy07
Offline
Na fóru od: 05.11.2008
S jakou vlasovou kosmetikou máte dobré zkušenosti?

Ahoj,mohl by ste mi někdo doporučit nějakou profesionální vlas.kosmetiku,ale nějakou levnější? Např. Redken nebo Kerastase jsou prý výborný,ale moc drahý ;) Nemáte někdo zkušenosti např. s kosmetikou Matushka, Young, nebo Trend-up? Jsou levný,zase podezřele8-) Díky

Anonym

Dobrý den, před Vánoci jsem si objednala od jedný paní vlasový šampon, kondicioner a krém na vytvarování vln od Victorie Secret za 280,- Kč, a mohu každému jen doporučit. objendávala jsem je na sbazar.cz.

Anonym

Ahoj, já teď používám eva PROFESSIONAL http://www.evaprofessional.cz cena poměr kvalita na jedničku a hlavně mají spoustu specialitek pro péči o vlasy i vlasový styling...

janca
Offline
Na fóru od: 05.12.2008

Kosmetika young má levné výrobky a nevěřila jsem,že to bude pomáhat,ale kamarádka mi tuhle značku doporučila a tak jsem to skusila.Měla jsem suché až chemlonové vlasy koupila jsem si od této vlasové kosmetiky šampón na suché a poškozené vlasy a masku.Vlasy se mi zlepšily po pravidelném používání takže doporučuji všem. ;)

queenj
Obrázek uživatele queenj
Offline
Na fóru od: 21.02.2009

Ahoj, zkusit můžeš profesionální vlasovou kosmetiku za super ceny na tomhle eshopu ! http://profivlasovakosmetika.mimishop.cz/" onclick="window.open(this.href);return false; např. kosmetika Edelstein nabízí regenerační šampon v láhvi o objemu jednoho litru !! za 140 Kč....atd. ale vyzkoušela jsem novinku na trhu značku Syoss, která spadá pod Schwarzkopf, konkrétně kondicionér na suché vlasy a jsem spokojená. Vlasy jsou hebké,zacelené a jdou krásně rozčesat...seženeš šampon, masku a kondicionér na různé typy vlasů v lahvičkách po půl litru za příjemných 114 Kč...a krásně voní=)

tetadana
Offline
Na fóru od: 26.04.2009

Pouzivam ruzne znacky, mam jemne vlasy, ktere se hodne masti, takze si vybiram od kazde znacky to, co se mi osvedcilo.
Sampon - L´Oreal citrus nebo Fructis s kiwi.
Na melir v podstate to, co prave je, spis blond barvy nez primo melir, nejcasteji myslim Schwarzkopf.
Pouzivam trvalou Wella Headline - je urcena na melirovane vlasy, na barvene vlasy a myslim ze i na jemne vlasy. Vubec nekrepati, ale vlasy se po ni tolik nemasti a ziskaji trochu vetsi objem.

lucija1810
Offline
Na fóru od: 29.08.2009

A čo značka Matrix ... máte s ňou skúsenosti ?

Nikysek212
Offline
Na fóru od: 08.04.2009

Ahoj,mě příjde dobrý bess,ma dobré barvy na vlasy,ale zas loreal ma dobré vlasové masky,a laky jsou dobré od goldwellu.

robinka
Offline
Na fóru od: 07.06.2009

Ahojky, tak Matrix je kvalitní kosmetika..má krásné zářivé, červené barvy :) Jako jedna z mála..ve srovnání s Palettem, se to nedá srovnat!!! Co se týče i kvality. Ale já jsem si teď oblíbila Lóreal :))

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

Stím MATRIXEm , s tebou uplně souhlasim. Taky jsem dělala melir červený ..no rudy a fakt super.To jiné barvy tak výrazné nejsou a nevydrží.

tual
Offline
Na fóru od: 09.11.2009

Ahoj, používám šampon, kondicionér i masky od sebastiana !
To, jak vypadají vlasy už jen poté, když je oplachujete vodou , nelze snad
ani popsat ! ;) ...nejlepší šampon, který jsem od nich měla byl modrý laminates pro brilantní lesk, nelžou :) ... bohužel ten přestali už vyrábět, mam naštěstí velké balení, tak snad ještě chvilku vydží :D ....
z druhé strany jsem od nich zkusila i šampon pro brunetky, stejná značka ..laminates ... a s tím spokojená nejsem, vlasy vysušuje, nedá se to s "modrým" srovnat ;)
Není to levná záležitost, ale myslim si, že každá žena by měla investovat do svých vlasů a také se o ně starat- kadeřník, apod. , je pěkné vidět, že se někdo o vlasy starat umí, myslim, že to vypovídá i o člověku, to není povrchní - když vidím ženu s mastnou hlavou a odrostem, co si o ni mohu asi tak myslet ? nezvládá svou hlavu, jak může zvládat ostatní věci ? :!:
Krásný den s voňavými vlasy ! :)
Tual

iza
Offline
Na fóru od: 22.11.2009

Ahoj já používám čokoládový šampon a masku od Intercosmo.
Vlasy mám po něm krásně lesklé a vyživené. A ta vůně.
Fakt vyzkoušejte.

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

IZA.čokoladová vůně jo? to bych si nechala Líbit teda! mnam..
a kolik stoji tato kosmetika?!

iza
Offline
Na fóru od: 22.11.2009

Ahoj mužu ti doporučit kosmetiku INTERCOSMO nebo FREELIMIX dělám s ní v slonu, barvy příjdou 100ml na 102,.Kč a krejí šediny 100%. Melír s 20vol. oxi je uplně bílý. Vychytávky jako gel ve stpreji nenahraditelné. Koukni na http://www.profihair.cz" onclick="window.open(this.href);return false;

iza
Offline
Na fóru od: 22.11.2009

šampón 200ml je za 189,-
a 900ml je za 484,-
To jde.

daara wrote:IZA.čokoladová vůně jo? to bych si nechala Líbit teda! mnam..
a kolik stoji tato kosmetika?!

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

Jj. děkují za info?mrknu na ty to stránky diiky!

Joli.Joli
Obrázek uživatele Joli.Joli
Offline
Na fóru od: 10.03.2014

mně vyhovují šampony od garnieru, které nejsou drahé a vlasy po umytí vypadají super... . Dříve se prodával šampon Organics který byl taky dobrý ale už se myslím přestal vyrábět.

aja742
Obrázek uživatele aja742
Offline
Na fóru od: 06.03.2014

matrix vytváří dobrý poměr kvalita .cena. doporučuju