Jakou si vybrat žehličku?

2 příspěvky / 0 new
Poslední
Orhiken
Offline
Na fóru od: 24.02.2010
Jakou si vybrat žehličku?

Dobrý den, chtěla bych si pořídit želičku na vlasy, protože už mě mé vlasy prostě nebaví :)) Stále je nosím stažené v culíku. Ráda bych si je začala rovnat. Mám vlasy husté a kudrnaté. Ale ne jenom vlnka sem, vlnka tam, jaké ukazují na většíně obrázkách ;D ale pořádně! :)) Mám je taky dost neposlušné, dělají si co chtějí, i když se dobře vzbudím a mám je poměrně umláclé a v pohodě, vyjdu ven, foukne větřík a...příšerné! :D Vybrala jsem si tuhle žehličku: http://www.az-elektro.cz/vlasove-zehlicky/remington-s-8002" onclick="window.open(this.href);return false; , přijde mi i dobré, že je i na mokré vlasy, že by mi účes teoreticky mohl vydržet déle. Ale nemám s tím zkušenosti. Než jsem ji ale objednala, dočetla jsem se, že by byla lepší žehlička s ionizátorem, že by mi tolik neničila vlasy...a to už si opravdu nevím rady jakou vybrat..:/ Rovnou bych se chtěla zeptat, jaký byste mi doporučili přípravek na ošetřování vlasů, ´když bych je žehlila. Předem moc děkuji za odpověd.

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

Ahoj. určitě žehlička REMINGTON je dobra a s ionizatorem je ještě lepší ,tak že si ji klído kup.
Vlasy alespon chrání a to je dobře. také mam žehličku na mokré vlasy a je dobra ale ja mam od BABYlis.
Aa ještě si dávam ochranu před žehlenim..aby vlasy nebyly vysušneé byly hladké.
tak že se toho neboj.hodně štěstí.

PetVylez
Offline
Na fóru od: 21.06.2009

A jak ses ptala na tu ochranu na vlasy tak si kup Loreal,je to taková malá flaštička,růžová,na ní je holka s ofinou.Stoji cca 110kč.

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

Jj.ten mám taky je v poho. nastříkas a je to..používma ho ikdyž se nežehlim.Jen když si foukám vlasy.
ale jsou i jine vyrobky. ;)

Anonym

Já bych v dnešní době neviděla žádné obrovské rozdíly mezi žehličkami na vlasy. Téměř každá, která stojí více než 1000,- Kč se dá považovat za nejlepší žehličku na vlasy.

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

ahoj .to mas možna trochu pravud ale nekdy to tak neni..jina umi neoc jineho a kazda je i na jiné valsy. každá zehlička muže mít jinou teplotu a stupně. nekterá ma vyžší teplotu jina néé.. něktré žehlicky maji uzké ty kleště a jine široky na dlouhé vlasy.. a tak..

lilli
Obrázek uživatele lilli
Offline
Na fóru od: 19.07.2009

Vím jaký máš asi vlasy,kámoška to má podobné.A víš jaký má vlasy po roce žehlení? Krepaté a tvrdé.Já taky..Můžeš si vybrat klidně tu nejlepší žehličku na světě ale zničíš si tím vlasy...Akorát to bude za delší čas..Mimochodem,stačí jen vlhký vzduch a máš je zas vlnitý...Pokud si ji stejně chceš koupit,nejlepší značka je REMINGTON a kup si žehličku s keramickým povrchem..Nebo mramorovým(tuším) :-)

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

JJ.LILI MAS PRAVDU.JÁ SI TEDA VLASY DENNE NEŽEHLIM..JEN KDYŽ NEKAM JDU TO MI STACI.
REMINGTON JE DOBRA.. PRAE TA OBSAHUJE TU REGENERACI.. :)
A MUSI SE TAKY POUŽIVAT PŘIPRAVKY PŘED ŽEHLENIM.. OCHRANU..SPREJE ATD

AdelaPablo
Obrázek uživatele AdelaPablo
Offline
Na fóru od: 15.09.2010

Jeste k tomu pripravku, pokud budes vlasy zatezovat casteji a je to pro ne rozhodne vetsi napor kdyz jsou tak kudrnate, je lepsi do te pece trochu investovat a koupit si treba i profesionalni pripravek. Vybrala bych si neco pro ochranu vlasu i pro trvanlivost pozadovaneho ucesu.
Nebo se mrkni sem jestli by te to nezajimalo http://www.viviente.cz/permanentni-rovnani-vlasu-vs-zehleni/" onclick="window.open(this.href);return false; a jinak doporucuji kosmetiku Goldwel ...

Anonym

Ja používám žehličky na vlasy Remington, protože nabízejí žehlení i mokrých vlasů.

Joli.Joli
Obrázek uživatele Joli.Joli
Offline
Na fóru od: 10.03.2014

ahoj, doporučuji iontovou žehličku s keramickými destičkami, opravdu je to pro vlasy lepší a vlasy hezky upraví