Co v kadeřnictvích používají na narovnání?

1 příspěvek / 0 new
Poslední
Anonym
Co v kadeřnictvích používají na narovnání?

Ahojte, potřebovala bych poradit. Mám vlnité vlasy a před pár dny jsem byla u kadeřnice, اونيلا které mi vlasy zkrátila asi tak na 7 cm a po odchodu jsem měla vlasy vyžehlený a konečky trochu vytočený ven, no prostě bomba, tenhle účes se mi děsně líbil. Tato úprava mi bez dalšího žehlení po ránu vydržela asi 3 dny, než jsem si vlasy musela umýt a od tý doby prostě ne a ne je vytvarovat tak jako to udělala kadeřnice. Nepomáhá tužidlo ani lak a po vyžehlení se mi stejně za pár hodin zase začnou vlnit. Netušíte někdo co to v kadeřnictvých používají za zázračný přípravek, nebo aspoň nějaký typ?

zdenkas
Offline
Na fóru od: 05.11.2009

Ahojky nejlepší bude, když zajdeš znovu ke kadeřnici u které jsi byla spokojená a zeptáš se ji. Třeba ten přípravek co použila má i k prodeji. Někdy koupím u kadeřnice přípravky, které v obchodě nekoupím. :D

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

JJ. přesně mělases jí rovnou zeptat jak si to maš příště vytvořit.A nebo ti to prostě nejdeto se stáva..ono dělat si sama době vlasy.. je těžké.. musíš to zpávně vyfoukat. dobře při foukaní natahovat pramen.
Nebo je i trvala ,která narovná vlasy!

Joli.Joli
Obrázek uživatele Joli.Joli
Offline
Na fóru od: 10.03.2014

ahoj, v některých salonech přímo prodávají vlasovou kosmetiku, kterou sami používají, většinou je to dražší, ale vyplatí se připlatit... .