Blond barvy - jak se vyznat v označení na krabičkách

1 příspěvek / 0 new
Poslední
Andrea G.
Offline
Na fóru od: 12.11.2008
Blond barvy - jak se vyznat v označení na krabičkách

Dobrý den, poradíte mi, prosím někdo, jaké máte zkušenosti s blond barvami? Mám od přírody středně hnědou, takovou tu popelavou barvu vlasů. Nechávala jsem si dělat bílý melír, ale po 2 měsících byl odrostlý, prostříhaný. Tak jsem začala vlasy barvit na blond, ale nedaří se mi docílit hodně světlé studenější barvy. Jak se mám vyznat podle označení např. 10/0, nebo 12/0 atd.? Obrázky na krabičkách ani vzorky vůbec neodpovídají. Máte někdo zkušenost, která barvy by tohle uměla a neničila vlasy? Díky mockrát za odpověď.

vratu
Obrázek uživatele vratu
Offline
Na fóru od: 03.03.2009

V domácím prostředí jen těžko vytvoříte pěkný blond odstín. Abyste docílila světlého, bíleho odstínu, musíte vlast nejdříve odbarvit. Na krabičce barvy najdete, o kolik odstínů odbarvuje. Je to číslo asi v rozmezí od 3-6. Čím vyšší číslo, tím více vlas zesvětlá. Už se prodávají i studené blond odstíny, ale nemůžete očekávat zářivou blond barvu jako je na krabičce. Většinou to stejně půjde do žluta ;-) po odbarvení jedině ještě nabarvit. Prodává se nějaká blond stříbrná myslím, je to takovej studenej odstín. Co se týče kvality vlasů... u domácího barvení a odbarvování to není žádná sláva. Pokud chcete pěkné vlasy, musíte investovat do kadeřníka. Když chcete ušetřit, můžete barvit doma. Pročtěte si ale na internetu rady na domácí barvení, abyste vaše vlasy trvale neponičila ;-)

hajt
Offline
Na fóru od: 10.03.2009

Ahoj,

já mám taky hnědé vlasy a zkoušel jsem zesvětlující krém z Avonu (nejsem distributor) na vlasy a po dvou aplikacích (po dvou dnech) jsem vypadal jako blonďák s hnědým melírem a takové vlasy mi vydrželi cca 3-4 měsíce.
Určitě doporučuji