bílé vlasy

2 příspěvky / 0 new
Poslední
jackie.mustang
Offline
Na fóru od: 14.11.2010
bílé vlasy

Zdravím vás liďičky :-)
Potřeboval bych takovou radu :)
Chci si udělat vlasy komplet na bílo :)
co proto musím udělat aby to klaplo ? :)
předem díky :)

gattka
Obrázek uživatele gattka
Offline
Na fóru od: 23.08.2009

pkud máš odrust tak ho odbarvit melírem a nějakou kadeřnickou bílou barvou nanést na celé vlasy!!!

rudenko
Obrázek uživatele rudenko
Offline
Na fóru od: 22.11.2010

no nejprve zalezi jake mas prirodni vlasy a jestli jiz byly barveny :) ... jestli byly barveny cernou nebo podobne, tak to potrva, ale postupnym obarvovanim pujdou do bila. taky zalezi na kvalite vlasu. jestli je mas zdrave tak to muzes skusit, jestli je mas ale jak chemlon, tak bych to nedelala :lol: ... pokud je nemas barvene tak to je velice lehke :)... jednou si je obarvi barvou ktera zesvetluje o 6 popr. vice odstinu a nasledne 3 ... pujde to :) a preji hodne stesti at se to povede :) ;)

Anonym

určitě bych šla ke kadeřnici,odbarvovat vlasy doma je pořádný riziko že budou vlasy hodně zničený.a trvá to pa dlouho je dávat do pořádku.

jackie.mustang
Offline
Na fóru od: 14.11.2010

jojo, díky moc :)

gattka
Obrázek uživatele gattka
Offline
Na fóru od: 23.08.2009

tak jasně že odbarvování vlasů pro normálního člověka který není kadeřník tak je to riziko..neví jak dlouho nechat a je pravda vlasy jako chemlon by se neměli už do styku s chemikáliema dostat..to pak znám když vlasy jsou gumové a častým česáním se natahují, trhají a padají...ale jsou masky a přípravky co vlasy aspoň zregenerujou...jako tím myslím kaeřnické potřeby..

Osbournka
Offline
Na fóru od: 26.09.2010

Ahojky takže předpkládám že vlasy nemáš barvené protože to by tvůj sen značně ovlivnilo.Ideální je mít platinovou blond přes to ti dá kadeřnice tu bílou,měla by chytnout na tak světlý podklad.Jinak to nezkoušej doma i když tyto barvy můžeš koupit na kingshop.cz . Max tak konečky > odbarvit a znova na bílo.Tyhle barvy se rychle vymývají (vydrží max.14 dní) takže kadeřníka navštívíš častěji ale rozhodně to za to stojí! ;) Hodně štěstí